Kívánságlámpás

 Ragyogjon a saját csillaga!

Ezeket a pici papírballonokat repülő lámpásnak, azaz Tiang Deng-nek, másnéven Kívánságlámpásnak® is nevezik, eredete a keleti világban több száz évre nyúlik vissza. A belesuttogott vagy ráírt kívánságok valóra vállnak, és felszálltakor az égbe viszi a ránk leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el.A Kívánságlámpás® remek alternatívája a tüzijátéknak, emelik minden ünnep, privát és céges rendezvény fényét, kiváló reklámfelület, dekorációs elem.
A Kívánságlámpás® bambuszból, rizspapírból és egy speciális mécsesből álló lámpás, mely a meleg levegő hatására emelkedik fel a levegőbe- mérettől függően- 250-500 méter magasságba, néhány percig lebeg, majd amikor a mécses elég, leereszkedik a földre.
Mivel a termék csak környezetbarát alapanyagokat, úgymint bambusz, rizspapír, pamut, etc. tartalmaz, ezért a természetben elbomlik, illetve a kommunális hulladékgyűjtőkben elhelyezhető. Minden egyes lámpás kézzel készített, mely magas minőségi elvárások alapján készül!

Tiang Deng

Kérjen ajánlatot!

Kövessen minket!

Értesüljön az elsők között legfrissebb híreinkről, program ajánlatainkról, bejelentéseinkről a közösségi média felületeken keresztül!

Pin It on Pinterest